Home

Header

CIB Vlaanderen reikte op donderdag 23 mei 2019 voor de dertiende keer de Real Estate Awards uit. Met deze awards bekroont, inspireert en stimuleert de beroepsorganisatie het ondernemerschap in de vastgoedsector.

Voortaan vindt deze uitreiking tweejaarlijks plaats. Omwille van de huidige coronamaatregelen en omdat we de uitreiking live willen organiseren, gaat de editie van 2021 voorlopig niet door.

Vastgoedondernemer van het jaar

Met de Real Estate Award Vastgoedondernemer van het Jaar bekroont en stimuleert CIB Vlaanderen succesvol ondernemerschap in de vastgoedsector.

De Vastgoedondernemer van het Jaar is een gevestigde waarde in de sector, en staat reeds vele jaren aan het hoofd van een vastgoedkantoor. Hij of zij beschikt niet alleen over commerciële skills, maar is ook administratief en juridisch onderlegd. Kortom, een ondernemer in hart en nieren met een gezonde portie lef en de nodige ervaring.

De drie finalisten waren Anneleen Desmyter van Quares uit Antwerpen, Gert Lommers van Exclusief Beheer uit Aalst en Wim Verboven van Immo VL uit Geel. Wim Verboven kwam als winnaar uit de bus: "Deze award is een beloning voor 25 jaar hard werken. In de loop der jaren heb ik heel veel geleerd en de vastgoedmarkt zien evolueren. Nu wil ik mijn kennis, ervaring en enthousiasme overdragen aan de nieuwe generatie vastgoedmakelaars die staat te popelen om mensen te helpen."

De genomineerden van 2018.
De genomineerden van 2017.
De genomineerden van 2016.
De genomineerden van 2015.
De genomineerden van 2014.