Home

Header

CIB Vlaanderen reikte op donderdag 23 mei 2019 voor de dertiende keer de Real Estate Awards uit. Met deze awards bekroont, inspireert en stimuleert de beroepsorganisatie het ondernemerschap in de vastgoedsector.

Voortaan vindt deze uitreiking tweejaarlijks plaats. Omwille van de huidige coronamaatregelen en omdat we de uitreiking live willen organiseren, gaat de editie van 2021 voorlopig niet door.

Vastgoedbelofte van het jaar

Met de Real Estate Award Vastgoedbelofte van het Jaar bekroont en stimuleert CIB Vlaanderen beloftevol ondernemerschap in de vastgoedsector.

De Vastgoedbelofte van het Jaar is een nieuwkomer in de sector die recent een eigen zaak heeft opgestart of een zaak heeft overgenomen. Hij of zij beschikt niet alleen over commerciële skills, maar is ook administratief en juridisch onderlegd. Kortom, een dynamische en ambitieuze starter met een ondernemende toekomstvisie.

De drie finalisten waren Arthur Segers van Immo Arthur Segers uit Buggenhout, Simon Van de Moortel van Rencura uit Gent en Karel Van den Eynde van Miss Miyagi uit Leuven. Arthur Segers werd de winnaar: “Ik wil eerst zorgen voor een stevige structuur en onderbouw binnen het kantoor. Op termijn zou ik een extra vestiging willen openen. Maar ik ben heel nuchter. Ik wil niet te snel gaan."

De genomineerden van 2018.
De genomineerden van 2017.
De genomineerden van 2016.
De genomineerden van 2015.
De genomineerden van 2014.