Home

Header

CIB Vlaanderen reikte op donderdag 23 mei 2019 voor de dertiende keer de Real Estate Awards uit. Met deze awards bekroont, inspireert en stimuleert de beroepsorganisatie het ondernemerschap in de vastgoedsector.

Voortaan vindt deze uitreiking tweejaarlijks plaats. Omwille van de huidige coronamaatregelen en omdat we de uitreiking live willen organiseren, gaat de editie van 2021 voorlopig niet door.

Jury 2019

Een professionele en onafhankelijke jury beoordeelt de ingediende kandidaturen.

Meester Frank Burssens - voorzitter van de jury
Advocaat-vennoot Everest Advocaten/Gastprofessor KU Leuven (bouwrecht)

Frank Burssens studeerde rechten aan de Universiteit Gent en Queen Mary College (Londen). In 2007 richtte hij met enkele medevennoten het kantoor Burssens & Partners Ondernemingsadvocaten op, dat nadien werd omgevormd tot Everest Advocaten. Hij leidt er het departement Bouw- en Vastgoedrecht. Hij is ook arbiter en bemiddelaar. Hij is een veelgevraagd spreker op seminaries voor verschillende professionele doelgroepen en auteur van boeken en andere juridische publicaties in zijn vakdomein.

 

Gert Peeters
Coördinator sectoren UNIZO/Federatie Vrije Beroepen

Gert Peeters studeerde rechten aan de KU Leuven. Hij werkte als advocaat aan de balie van Mechelen en werd in 2008 juridisch adviseur bij de Federatie Vrije Beroepen. Daar was hij onder andere actief in het overleg dienstverleners bouw en zette hij een werking op poten rond alle ordes en instituten van de vrije beroepen. Sinds drie jaar is hij coördinator van de sectorwerking die UNIZO en de Federatie Vrije Beroepen aanbieden aan de meer dan 120 aangesloten sectororganisaties, waaronder CIB Vlaanderen.

 

Mieke Vavedin
Sr. Sales Manager Real Estate Development Luminus

Na haar rechtenstudies aan de KU Leuven begon Mieke Vavedin haar loopbaan als advocate in economisch recht. In 2011 ging ze aan de slag bij Luminus waar ze onder andere als legal manager verschillende acquisities succesvol heeft begeleid. In september 2017 koos zij voor een nieuwe uitdaging en maakte de overstap naar de salesorganisatie met een specifieke focus op de verdere uitbouw van het real estate segment.

 

Stefanie De Bosschere
Juridisch adviseur CIB Vlaanderen

Stefanie De Bosschere studeerde rechten aan de Universiteit Gent. In 2008 ging zij aan de slag als advocaat aan de balie van Gent. Sinds september 2017 werkt ze als juridisch adviseur bij het Vlaams Studie- en Kenniscentrum Vastgoed en Wonen (VSKC), de studiedienst van CIB Vlaanderen. Naast het vastgoedrecht in al zijn aspecten staat zij in voor de opvolging van de GDPR.

 

 

Walter Devlies
Gedelegeerd bestuurder Verimass/Bestuurder CIB Vlaanderen/Laureaat Georges De Wandeleerprijs 2007

Walter Devlies is gedelegeerd bestuurder van het vastgoedkantoor Verimass in Leuven. Hij is bestuurder van CIB Vlaanderen en was van 1998 tot 2006 voorzitter van CIB Vlaams-Brabant Brussel. Hij is ook actief binnen het Sociaal Fonds 323 en het Paritair Comité 323 voor de Vastgoedsector. Binnen het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) maakt hij deel uit van de werkgroep mede-eigendom en is hij plaatsvervangend lid in de Uitvoerende Kamer. In 2007 ontving hij de Georges De Wandeleerprijs.

 

Roel Druyts
Gedelegeerd Bestuurder Hillewaere Groep/Vastgoedondernemer 2017

Roel Druyts studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen aan de UFSIA in Antwerpen. In 2002 richtte hij als 25-jarige zijn eigen vastgoedkantoor op in Turnhout onder de naam ‘Hillewaere & Partners’. In 2007 deed hij de eerste van verschillende overnames. Vandaag telt Hillewaere Groep 65 medewerkers in België en 10 in Nederland verspreid over 9 vastgoedkantoren, 2 verzekeringskantoren, een volmachtbedrijf en een kredietbemiddelingsbedrijf. In 2017 was Roel Vastgoedondernemer van het Jaar.

 

Alain Haven
Zaakvoerder Immo Haven/Vastgoedondernemer 2018

Alain Haven startte in 1999 zijn loopbaan in de vastgoedsector en is vandaag zaakvoerder van Immo Haven. Hij nam het kantoor over van zijn vader en bouwde de zaak verder uit. Immo Haven is ondertussen al meer dan 37 jaar actief op de Limburgse verkoop- en verhuurmarkt en telt vandaag twee kantoren. Vorig jaar werd Alain verkozen tot Vastgoedondernemer van het Jaar.